Ture Virtuale 360 Grade

për Hotele, Biznese dhe Restorante

Cfare sherbimesh ofrojme?


Një panoramë 360° interaktive vlen sa qindra fotografi të zakonshme. Ne, te “Albania 360”, jemi të përkushtuar për t'ju ofruar Ture Virtuale interaktive me panorama 360°. Cilesia e përkryer e imazheve 360° janë ne qendër të vëmendjes sonë. Ne tregojmë kujdes dhe përkushtim të lartë në çdo hap të procesit të krijimit të Turit Virtual, ku përfshihet: fotografimi me aparate profesionale të cilësisë më të lartë, përpunimi i imazheve nga ekspertët tanë, korrigjimi dhe retushimi i imazheve. Kështu ne mund të garantojmë që shikuesit e Turit Virtual të biznesit tuaj të ngelen të mahnitur! Brenda pak minutash, klienti është gati të kryejë rezervimin e Biznesit Tuaj!

BENEFITI JUAJ


Klientët tuaj mund të shëtisin, eksplorojnë, bashkëveprojnë me biznesin tuaj, njësoj sikur të ndodheshin atje.
Një Tur Virtual krijon një përshtypje shumë më të mirë dhe më të plotë te klientët tuaj potenciale.
Klientët vendosin shumë më shpejt per të rezervuar nje Hotel apo Restorant nëse krijojnë menjëherë një përshtypje të plotë të biznesit. Panoramat 360° gradë japin shumë shpejt informacion shumë më të plotë se fotografitë e zakonshme. Brenda pak minutash, klienti juaj ka krijuar përshtypjen e plotë të biznesit tuaj dhe është gati të kontaktojë me ju për të kryer rezervimin.